Мотора 1.9,2.2 или 3.2 е защото не виждам да уточнено някъде,също ме интересува дали проблемите при всички JTS са идентични.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет моля за 159 JTS...трака като дизел, няма мощност..
Collapse
X
-
Мотора 1.9,2.2 или 3.2 е защото не виждам да уточнено някъде,също ме интересува дали проблемите при всички JTS са идентични.
Обръщам се за съвет към вси4ки сериозни ентусиасти и препатили собственици или техни4ески по-грамотни от мене за следния проблем за 159 1.9 JTSAR 145 1.4TS ex
AR 159 JTDm ex
AR 145 QV
Comment
-
Първоначално публикувано от simich Покажи съобщениеМотора 1.9,2.2 или 3.2 е защото не виждам да уточнено някъде,също ме интересува дали проблемите при всички JTS са идентични.
Обръщам се за съвет към вси4ки сериозни ентусиасти и препатили собственици или техни4ески по-грамотни от мене за следния проблем за 159 1.9 JTSFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Човека е написал какъв му е двигателя.
Comment
-
Колега, сякаш наистина най-близкия до теб сервиз, който разбират от 159 е във Варна на магистралата, а Вихрен е диагностик, който по мое скромно мнение наистина разбира. Намери им детайлите за връзка и си уговори час за преглед ASAP, че доколкото знам той ще излиза в отпуска ей сега (моя ден за ремонт при него е за след 15 Август, но за само за диагностика никога не е отказъл човекът).Alfa 159 2.4 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщениеЕ точно тия мотори немат проблеми с дюзите не го клатете ще инфактира.
Сервиз - верига -смяна и т.н.
Сам се убеждаваш че я няма в ниски и средни а във високите хвърчи - толко ли некой не му идва на акъля че измества центровка от нещо ...но си има специфични симптоми,по скоро на колегата колата е за верига
П.С.Започни да четеш всичко,защото още на първата страница сме му казали че проблема вероятно е във веригатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщениеЕй, ако всичко е както ти казваш нема да има толко мъка по тоа свет .
Аре лека, ше си мълча обещавам - ако имаш връзки да ме изтриете ще съм благодарен (че се неудържам като ви гледам кви пишете ))))Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщениеКолега предвид компетенцията ти тази фраза:
Проблема се появи зимата и запо4на с досадно 4укане на метал от областа на веригата. 4укането се успокояваше и из4езваше щом двигателя загрее и налягането на маслото се подка4и. Напоследък 4ука постоянно даже и като е загряла и колата е доста спъната /все едно 60-70 коня ги няма/ и определено е доста спъната и нееласти4на на малки и средни обороти
-би трябвало да ти говори за точно описание на проблема , и това е видно и от леко в час с ДВГ хора че идва реч за преебана центровка и т.н.
Кво го хвърляте че може да са инжектори като няма нищо общо симптома с инжекторите.
Бре па хем ви хвалят, хем сте виждали много такива, хем ви е страх да отсечете - ясно е че ще дойде при некой от вас човека кво го храните и подготвяте.
Чак па толкова неизвестни да има в тия алфи ...сигурно за това ви е несигурна компетенцията
Така пишейки във форума трудно може да се отсече !
Примерно за тебе "виене" е едно,но за мен е друго и к'во прайме ?
А отделен въпрос е ако ти можеш да отсечеш и да си на 100% сигурен,че не някой "чукането" от двигателя не е повдигач,а е вариатор.Ако го можеш еваларка,гоУем си !
п.п. Не целя да се заяждам,просто звучи малко смешно да "отсечеш" така във форумаAlfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Тия бяха примерни сравнения (първото,което ми дойде)
А,че може да не съм ти хванал темата е възможно,и да мога да различа не малко неща(без лоши чувства)
п.п.Някой да разкара тия мнения,че са ебати спама ...Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
sigpic
Comment
-
Мисля че казахме каквото имаше да се казва по темата,има достатъчно сервизи които може да посети колегата,нека направи избор и да го направи,тук само си чешем езиците.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment