Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет моля за 159 JTS...трака като дизел, няма мощност..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мотора 1.9,2.2 или 3.2 е защото не виждам да уточнено някъде,също ме интересува дали проблемите при всички JTS са идентични.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Мотора 1.9,2.2 или 3.2 е защото не виждам да уточнено някъде,също ме интересува дали проблемите при всички JTS са идентични.

Обръщам се за съвет към вси4ки сериозни ентусиасти и препатили собственици или техни4ески по-грамотни от мене за следния проблем за 159 1.9 JTS
      AR 145 1.4TS ex
      AR 159 JTDm ex
      AR 145 QV

Comment

Първоначално публикувано от simich Покажи съобщение

Обръщам се за съвет към вси4ки сериозни ентусиасти и препатили собственици или техни4ески по-грамотни от мене за следния проблем за 159 1.9 JTS
        Нещо не те разбрах
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Човека е написал какъв му е двигателя.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колега, сякаш наистина най-близкия до теб сервиз, който разбират от 159 е във Варна на магистралата, а Вихрен е диагностик, който по мое скромно мнение наистина разбира. Намери им детайлите за връзка и си уговори час за преглед ASAP, че доколкото знам той ще излиза в отпуска ей сега (моя ден за ремонт при него е за след 15 Август, но за само за диагностика никога не е отказъл човекът).
            Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
              Е точно тия мотори немат проблеми с дюзите не го клатете ще инфактира.
              Сервиз - верига -смяна и т.н.
              Сам се убеждаваш че я няма в ниски и средни а във високите хвърчи - толко ли некой не му идва на акъля че измества центровка от нещо ...
              Абе ти си голям професор а,искаш ли да ти метна само че ние на 3 коли вече сме сменяли по една дюза но си има специфични симптоми,по скоро на колегата колата е за верига

П.С.Започни да четеш всичко,защото още на първата страница сме му казали че проблема вероятно е във веригата

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ей, ако всичко е както ти казваш нема да има толко мъка по тоа свет .
                Аре лека, ше си мълча обещавам - ако имаш връзки да ме изтриете ще съм благодарен (че се неудържам като ви гледам кви пишете ))))
                Кво се фръцкаш като ощипана мома,не съм искал да се заяждам,но ти всеки път,когато някой се опитва да помогне,ти се намесваш с думите-"не е така,а обратното"

Comment

Колега предвид компетенцията ти тази фраза:
                  Проблема се появи зимата и запо4на с досадно 4укане на метал от областа на веригата. 4укането се успокояваше и из4езваше щом двигателя загрее и налягането на маслото се подка4и. Напоследък 4ука постоянно даже и като е загряла и колата е доста спъната /все едно 60-70 коня ги няма/ и определено е доста спъната и нееласти4на на малки и средни обороти

-би трябвало да ти говори за точно описание на проблема , и това е видно и от леко в час с ДВГ хора че идва реч за преебана центровка и т.н.
                  Кво го хвърляте че може да са инжектори като няма нищо общо симптома с инжекторите.
                  Бре па хем ви хвалят, хем сте виждали много такива, хем ви е страх да отсечете - ясно е че ще дойде при некой от вас човека кво го храните и подготвяте.
                  Чак па толкова неизвестни да има в тия алфи ...сигурно за това ви е несигурна компетенцията

Така пишейки във форума трудно може да се отсече !
                  Примерно за тебе "виене" е едно,но за мен е друго и к'во прайме ?
                  А отделен въпрос е ако ти можеш да отсечеш и да си на 100% сигурен,че не някой "чукането" от двигателя не е повдигач,а е вариатор.Ако го можеш еваларка,гоУем си !

п.п. Не целя да се заяждам,просто звучи малко смешно да "отсечеш" така във форума
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

Тия бяха примерни сравнения (първото,което ми дойде)
                    А,че може да не съм ти хванал темата е възможно,и да мога да различа не малко неща (без лоши чувства)

п.п.Някой да разкара тия мнения,че са ебати спама ...
                    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                    sigpic

Comment

Мисля че казахме каквото имаше да се казва по темата,има достатъчно сервизи които може да посети колегата,нека направи избор и да го направи,тук само си чешем езиците.

Comment

Working...
                      X